hangmat met standaard 2 persoons

Ben je het beu om elke zomer op die oncomfortabele tuinstoel te zitten? Kies dan een hangmat met standaard. Dit is de perfecte aanvulling op elke tuin! Lees deze koopgids en ontdek welke hangmat met standaard het best aan jouw wensen voldoet.

Waar moet je op letten bij het aankopen van een hangmat met standaard? 

Check de grootte van je tuin

Als je een kleine tuin hebt, wil je misschien een kleinere hangmat met standaard kiezen om ruimte te besparen. Aan de andere kant, als je een grotere tuin hebt, kun je misschien een grotere hangmat kiezen om ervoor te zorgen dat je genoeg ruimte hebt om comfortabel te liggen.

Houd rekening met het gewicht van de hangmat met standaard

Als je een hangmat met een zwaardere standaard kiest, zal deze meer stevigheid bieden, maar het kan ook moeilijker zijn om op te zetten en te verplaatsen. De hangmatten van Vita5 wegen tussen de 16 en 20 kilogram. Ze hebben bovendien een draagvermogen tot 200 kilogram. 

Wil je een hangmat met of zonder spreidstokken?

Bij een hangmat met touwen zijn de uiteindes rechtstreeks aan de standaard vastgemaakt. Hierdoor krijg je het typische cocon gevoel als je in de hangmat ligt. Je ligt als het ware opgerold in de tuinhangmat. In een hangmat met spreidstokken lig je eerder zoals in een zetel. Het doek is niet rond je lichaam gehuld. Als de hangmat groot genoeg is maak je er zelfs een hangmat voor 2 personen van.

Welke kleur hangmat met standaard moet je kiezen?

Er zijn talloze stijlen van hangmatten met standaarden beschikbaar, van klassiek tot modern. Kies een kleur die bij je tuinmeubels en algehele tuinstijl past. De hangmatten met standaard van Vita5 zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren en stijlen. Bij elke stijl past dus wel een hangmat van Vita5. 

Een hangmat van Vita5 past dus in elke tuin. Door het comfort, stabiliteit, flexibiliteit, en duurzaamheid ben je bij Vita5 dan ook aan het juiste adres om een hangmat te kopen.  gemak, de stijl, de mobiliteit, de duurzaamheid, de veiligheid, de gezondheidsvoordelen en de sociale aanpassing die het biedt. Als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, dan is een hangmat de ultieme keuze.

De beste hangmat kopen met standaard

1. Vita5 2 persoons hangmat met spreidstok

hangmat met spreidstok

De Vita5 hangmat met spreidstok is een complete set inclusief metalen standaard en spreidstok. De 2 persoons hangmat heeft alles wat je nodig hebt om samen te ontspannen met je partner. De hangmat heeft een gewicht van 18 kilogram en heeft een draagkracht tot 200 kilogram. Het afneembare katoenen kussen biedt extra comfort en de hangmat is gemaakt van UV-bestendige materialen. Dat betekent dat de 2 persoons hangmat bestand is tegen slecht weer.

2. Vita5 2 persoons hangmat met bekerhouder

hangmat met standaard

Met deze Vita5 Hangmat kun je eindelijk echt ontspannen in de tuin of op het terras. De hangmat wordt geleverd met een standaard. Bovendien heeft de ruime hangmat een kleine tafel waar je je mobiel, beker of boek op kunt plaatsen. Laat de stress achter je en maak tijd vrij voor ontspanning met de Vita5 Hangmat. De hangmat heeft een gewicht van 186 kilogram en heeft een draagkracht tot 205 kilogram.

 

3. Vita5 2 persoons hangmat

hangmat met standaard

Ontspan samen met vrienden en familie in deze traditionele kleurrijke hangmat met standaard. Deze traditionele hangmat is perfect voor twee personen of als je gewoon wat extra ruimte wilt hebben om te genieten van alleen. De hangmat is verstelbaar in lengte en kan een maximaal gewicht dragen van 205 kg, zodat je vertrouwd, stabiel en comfortabel kunt rusten.

 

 

Waarom kiezen voor een hangmat met standaard in plaats van zonder standaard?

Een hangmat met standaard is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, en er zijn talloze redenen om er een te overwegen. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een hangmat met standaard:

Gemak

Met een hangmat met standaard hoef je geen bomen of andere bevestigingspunten te hebben om je hangmat op te hangen. De standaard zorgt ervoor dat je hangmat op elke gewenste locatie geplaatst kan worden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van geschikte bevestigingspunten.

Comfort

Hangmatten met standaarden zijn vaak comfortabeler dan hangmatten zonder standaard, omdat ze minder strak zijn en meer ruimte bieden om te bewegen.

Mobiele optie

Hangmatten van Vita5 kun je je hangmat gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste locatie in je tuin. Zo kun je altijd genieten van de zon, schaduw of een koel briesje, afhankelijk van wat je op dat moment wenst.

Gemakkelijk op te zetten en op te bergen

Een hangmat met spreidstok is gemakkelijk op te zetten en op te bergen, en je hoeft geen moeilijke knopen of touwen te leren maken.

Hoe bewaar je de hangmat met standaard in de winter?

Als het winter wordt, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat te doen met je hangmat. Hoewel het niet gemakkelijk is om je hangmat weg te leggen als het zo comfortabel is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij goed bewaard wordt tijdens de koude wintermaanden. Hier zijn enkele tips voor het bewaren van je hangmat met standaard in de winter:

  1. Zorg ervoor dat je hangmat droog is voordat je hem opbergt. Als je hangmat nat is wanneer je hem opbergt, kan dit leiden tot schimmel- en rotvorming. Maak de hangmat dus goed droog voordat je hem opbergt.
  2. Bevestig de hangmat aan de standaard voordat je hem opbergt. Dit zorgt ervoor dat de hangmat opgerold blijft en niet uitrekte tijdens het opbergen.
  3. Gebruik een hangmat met standaard hoes om je hangmat te beschermen tegen vuil, vocht en weersinvloeden. Een hangmathoes is gemaakt van stevig materiaal en is speciaal ontworpen om je hangmat te beschermen tijdens de wintermaanden. Zorg ervoor dat je de juiste maat hoes koopt voor je hangmat, zodat hij goed past en je hangmat goed beschermd is.

Door deze tips in gedachten te houden, kun je ervoor zorgen dat je 1 of 2 persoons hangmat veilig bewaard wordt tijdens de wintermaanden. Zo kun je ervoor zorgen dat je hangmat in topconditie blijft en klaar is om volgend seizoen weer gebruikt te worden.

HangmattenHangmatten met standaard

Hangmatten

Bekijk alles