fluffy hondenmand voor kleine honden

Als je een kleine hond hebt, is het belangrijk om een hondenmand te kiezen die comfortabel, stevig en van goede kwaliteit is. De markt puilt echter uit van fluffy hondenmanden. Daarom hebben we de beste fluffy hondenmanden voor kleine honden op een rijtje gezet om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Beste 4 fluffy hondenmanden

Ben je op zoek naar de ultieme fluffy hondenmand voor jouw kleine viervoeter? Laten we een kijkje nemen naar enkele van de beste opties op de markt! Van stevige frames tot wasbare kussens, deze manden bieden alles wat jouw kleine hond nodig heeft voor comfort en ontspanning. Kies de mand die het beste bij jouw hond past en geniet van jarenlang comfort.

 

Snoozle fluffy hondenmand - Dark Coffee - 60 cm

donut hondenmand

Deze donut hondenmand is een van de leukste ooit gemaakt! Gemaakt van duurzaam nylon en afgewerkt met een fluffy buitenkant van imitatiebont. Je hond zal genieten van het maximale comfort dat deze mand biedt. De dark coffee kleur is bovendien geschikt voor elk interieur. Geschikt voor o.a. volwassen Cavalier King Charles-spaniël, Chihuahua, Franse bulldog, Jack Russel, Maltezer en Maltipoo. 

 

 

Snoozle fluffy hondenmand - Roze - 50 cm

donut hondenmand roze

Een hondenmand voor iedereen die fan is van pink. Waan je Paris Hilton en laat je chihuahua of dwergkeeshond slapen in een roze fluffy hondenmand. De hondenmand is uitermate soepel, waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen. Ga je op bezoek bij vrienden of iets drinken in een bar? Steek de roze mand in je grote handtas en trek er op uit met je kleine hond.

 

Snoozle fluffy hondenmand - Wit - 50 cm

donut hondenmand witDeze witte fluffy hondenmand is een prachtige toevoeging aan elke huiskamer. Gemaakt van zacht en comfortabel materiaal, zal je hond heerlijk kunnen rusten in deze mand. Met een afmeting van 50 cm is deze mand geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Het afneembare en wasbare kussen zorgt ervoor dat de mand gemakkelijk te onderhouden is. Kies voor deze witte fluffy hondenmand en geef je hond een comfortabel en stijlvol thuis.

 

Check prijs

 

Snoozle fluffy hondenmand - Grijs - 50 cm

donut hondenmand

De grijze fluffy hondenmand van 50 cm is een aanwinst voor elk huis met een hond. Het pluizige materiaal biedt comfort en warmte, en de hond kan heerlijk wegdromen terwijl hij erin ligt. De mand is ook gemakkelijk te verplaatsen, dus als de hond binnen wil liggen terwijl het buiten regent, kan hij hem gewoon naar een andere kamer brengen. Bovendien is de mand gemakkelijk te reinigen, wat betekent dat hij altijd fris en schoon is voor de volgende keer dat de hond erin wil liggen. Kortom, de grijze fluffy hondenmand van 50 cm is een uitstekende aanwinst voor elke hondenliefhebber.

 

Welke fluffy hondenmand van Snoozle is de beste voor jouw kleine hond?

Voordat we beginnen, is het belangrijk om te weten wat voor soort hondenmand het beste is voor jouw hond. Kleine honden hebben vaak behoefte aan een hondenmand met zacht en stevig kussens, zodat ze comfortabel kunnen rusten en ontspannen. Een fluffy hondenmand van Snoozle kan een geweldige optie zijn, omdat deze extra comfort biedt en er ook nog eens leuk uitziet. Maar er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een fluffy hondenmand voor jouw kleine hond.

donut mand

Stevige stabiele basis

Ten eerste is het belangrijk te kiezen voor een hondenmand met een stevige, stabiele basis. Kleine honden zitten vaker binnen dan grote honden. Bovendien kunnen ze extreem actief zijn. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een mand die niet makkelijk omver kan worden geduwd. De fluffy hondenmand moet dus stevig genoeg zijn om te voorkomen dat jouw hond eruit valt of erdoorheen zakt.

Zorg voor genegenheid

Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een mand die genegenheid biedt. De fluffy hondenmanden van Snoozle zijn zo ontworpen dat ze een warme omgeving geven aan de hond. Door de verhoogde randen zal een kleine hond zich al snel veilig voelen.

Maak jouw fluffy hondenmand wasmachine proof

Ten slotte is het ook belangrijk om te kiezen voor een mand met een makkelijk te wassen oppervlak. Doordat kleine honden vaak binnen zitten, zullen ze ook liggen snacken in de hondenmand. Dat zorgt voor kruimels en andere vlekken van etensresten. Ook urineresten zullen al eens voor vlekken of geurtjes zorgen in de fluffy hondenmand. Dan is het handig om een mand te hebben die je kan wassen. De kleine Snoozle hondenmanden kan je makkelijk in de wasmachine gooien. Halfuurtje draaien, drogen en jouw favoriete huisdier kan weer genieten van zijn slaapplek.

Snoozle, de beste keuze voor kleine honden

Als je op zoek bent naar een fluffy hondenmand voor jouw kleine hond, dan zijn deze vier opties van Snoozle zeker de moeite waard om te overwegen. Ze bieden allemaal comfort en stevigheid. Ook zijn ze aan de onderkant voorzien van een antisliplaag. Zoek een mand die bij jouw hond past en jullie zullen beiden blij zijn met de keuze.

Wil jouw hond niet in zijn nieuwe hondenmand gaan liggen? Dan kan dat meerdere redenen hebben. Lees deze 5 tips waarmee je jouw hond toch in zijn mand krijgt.

Wat is een fluffy hondenmand?

Een fluffy hondenmand is een soort hondenbed dat is gemaakt van zachte, fluffy materialen zoals katoen, wol of synthetische vezels. Dit maakt het bed comfortabel voor je hond om op te liggen.  Het hondenkussen is een goede keuze voor honden die graag op zachte oppervlakken liggen, of voor oudere honden met gevoelige poten die extra comfort nodig hebben.

Hoe maak je een fluffy hondenmand schoon?

Een fluffy hondenmand is een geweldige slaapplek voor je hond. Bepaalde rassen verliezen echter veel haar. Hierdoor is het nodig om de mand regelmatig schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat de mand langer meegaat en comfortabel blijft voor je favoriete huisdier. 
  1. Verwijder overtollig haar en vuil met een hondenborstel of stofzuiger. Dit zal helpen om het meeste vuil en haar te verwijderen voordat je de mand grondig gaat schoonmaken.
  2. Maak een milde zeepoplossing met warm water en een milde zeep. Dompel een doek in de oplossing en maak de mand hiermee schoon. Zorg ervoor dat je elk gebied goed afspoelt en afdroogt om te voorkomen dat er zeepresten achterblijven.
  3. Laat de mand grondig drogen voordat je hem weer vult met de kussens of dekentjes. Als het weer het toelaat, kun je de mand ook buiten laten drogen in de zon om eventuele geuren te verwijderen.
  4. Was de kussens of dekentjes van de mand volgens de wasvoorschriften die op het label staan. Dit kan helpen om de mand fris te houden tussen de grondige reinigingen.
  5. Maak de Snoozle hondenmand om de paar maanden grondig schoon, of vaker als je hond bijvoorbeeld ziek is geweest of een ongelukje heeft gehad. Dit kan helpen om de mand hygiënisch en aangenaam te houden voor je hond.
Als je deze stappen volgt, gaat je fluffy hondenmand langer mee. Bovestaande stappen nemen best wel wat tijd in beslag. Wil je sneller te werk gaan? De Snoozle fluffy hondenmanden zijn geschikt om in een wasmachine te wassen. Hou er rekening mee dat handwas wel de beste methode is om de mand schoon te maken.
Kan je hond niet zonder mand? Koop dan meteen 2 fluffy hondenmanden zodat je steeds kan afwisselen. Zo heeft je hond steeds een comfortabele en hygiënische plek om te rusten.
HondenmandSnoozle