prullenbak met sensor

Een prullenbak met sensor kan je helpen om hygiënischer te zijn op verschillende manieren. In deze blog leggen we je uit hoe een sensorprullenbak jouw kan helpen in het huishouden.

Geen pedaal, handen vrij met een prullenbak met sensor

Het is verleden tijd om op een pedaal of knop te drukken om het deksel van de prullenbak te openen. Je kan gewoon je hand in de buurt van de bewegingssensor brengen en het deksel gaat automatisch open. Je kan dus meer afval tegelijkertijd in de sensorprullenbak gooien. Duizend keer makkelijker dan een pedaal of hendel te gebruiken. Het is ook hygiënischer. Je moet je handen niet meer blootzstellen aan vuil of bacteriën die op het pedaal of de knop zitten.

Geen nare geurtjes

Ten tweede kan een prullenbak met sensor van Homra je helpen om de lucht in huis te verbeteren. Doordat de sensor na enkele seconden terug dichtslaat ben je zeker dat de prullenbak dicht is. Sommige afvalemmers met sensor van Stangvollby hebben zelfs een geïntegreerde luchtzuiveringssysteem. Dat filter de lucht die vrijkomt wanneer je de prullenbak opent. Gedaan met een stinkende prullenbak!

prullenbak met sensor

Beter recyclen met een prullenbak met sensor

Sommige prullenbakken hebben meerdere vakken voor verschillende soorten afval, zoals restafval, papier en glas. Dit noemt een prullenbak met 3 vakken. De sensorbediening maakt het gemakkelijk om het juiste vak te openen zonder dat je de prullenbak hoeft aan te raken. Dit kan helpen om het recyclen te bevorderen en afval te verminderen.

Strakke design prullenbakken voor elke kamer

Een prullenbak met sensor kan je helpen om je huis of kantoor te een upgrade tegeven. Deze prullenbakken zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Je kan dus kiezen voor een prullenbak die bij je interieur past. 

Conclusie

Al met al biedt een prullenbak met sensor veel voordelen voor hygiëne, afvalvermindering, recyclen en stijl. Ben je op zoek naar een manier om je huis of kantoor hygiënischer te maken? Twijfel dan niet langer en kies voor de Homra Nexo prullenbak of Stangvollby Halden

AfvalbakkenPrullenbakken